Zanflare F1 zseblámpa – Az ultimét kemping cucc, kuponkódok világítás témában

Igaz, hogy nálunk még közel sincs kempingszezon, de úgy látszik, a GearBest-nél ezt nem tudják, mert komoly kedvezményekkel kínálják a Zenflare F1-et, ráadásként számos világítástechnikához kötődő termékhez juthatunk hozzá olcsóbban a kuponkódok felhasználásával. Sportkedvelő vagy éjszakai munkavégző ismerősnek ideális karácsonyi ajándék lehet.

A kizárólag a GearBest-nél kapható újdonság igazi kemény legény, ha az ellenálló képességet nézzük. A repülőgépiparban is használt alumíniumból készült házát erős karcálló réteggel vonták be, továbbá IP68-as por és víz elleni védettséggel rendelkezik, azaz teljes mértékben ellenáll a pornak, és folyamatosan használható vízben akár 3 méter mélységig is. Erősen ellenáll az ütődéseknek, és a nagy igénybevételeknek (pl. egy terepjáró tömegéből adódó nyomásnak, mint az a mellékelt ábrán is látható). Mindezek mellé kompakt méret (13.50 x 1.85 x 1.85 cm) és kis tömeg (46 g) társul.

Magas hatásfokú, nagy fényerejű LED-ekkel (Cree XP-L v6) szerelték, a gyártó szerint fényerejük az 1240 lument is meghaladja, és több, mint 250 méterre is elvilágítanak. Élettartamukat több, mint 50000 órára jósolják, úgyhogy nem kell félnünk, hogy egyszer csak megadják magukat, és dobhatjuk el az egész eszközt. Ötféle fényerőn képes működni, így minden körülményre találunk megfelelőt, akár olvasni szeretnénk, akár reflektorként használnánk éjszakai szereléshez. Ezen kívül van stroboszkóp módja is, ami amellett, hogy jó partikellék, például egy ránk támadó állat vagy ember elvakítására is használható. Mondanám, hogy vészjelzésre is, de arra ott a dedikált SOS mód, ami folyamatosan morzézza a nemzetközi segélykérő kódot. 

Nem csak a külső, de a belső károsodástól is jól védett: az USA-ban gyártott intelligens vezérlő chip-pel szerelték, a túlmelegedés megelőzése érdekében lejjebb veszi a fényerőt, ha szükségesnek látja, védett a fordított polaritás (rosszul behelyezett elemek) ellen is. Megjegyzi az utolsó használati módot, következő bekapcsoláskor ugyanolyan fényerőn fog világítani. Alacsony akku feszültség esetén villogással jelez, teljes lemerülés előtt kikapcsolja magát.

1 db 18650 vagy 2 db CR123 méretű akkumulátorral képes működni, amiket micro USB porton keresztül bárhol feltölthetünk. Egy töltéssel akár 550 óra folyamatos működésre is képes. A töltöttségi állapotról egy indikátor LED ad visszajelzést.

Sok tartozékot is kapunk hozzá: egy pántot, amivel csuklóra vagy máshova akaszthatjuk, egy levehető rögzítőt, amivel például övre pattinthatjuk fel, tartalék O-gyűrűket, hogy a vízállóság sokáig megmaradjon és egy puha tokot, amiben egyszerűen szállíthatjuk. Továbbá a kötelező többnyelvű használati útmutatót és USB kábelt is mellékelik. És ha mindez nem lenne elég, az alján egy biztonsági üvegtörő kalapácsot találunk! Szóval a katonáktól és rendőröktől kezdve, az extrém sportok kedvelőin át, a hobbi kempingezőkig és éjszaka dolgozókig mindenki talál rajta számára hasznos funkciókat, igazi széleskörű igénykielégítő masina.

Mindehhez a GearBest most komoly kedvezményeket is kínál. Azon felül, hogy a lámpa már 11000 forintért elvihető, az első, ötvenedik, százötvenedik és háromszázötvendik vásárló értékes ajándékokat kap a rendelése mellé (pl. Xiaomi robotporszívó, a részleteket lásd a linken). Aki lecsúszna a szerencsés számokról, jelentős kedvezménnyel vásárolhat meg további világítás témájú termékeket, kiegészítőket a lámpához. És ha még ez sem lenne elég, számos termékre találunk kupon kódokat, így még több esélyünk van kedvezményesen vásárolni. Az akciók egyébként november 18-ig érvényesek, úgyhogy jobb sietni.

Az akciókról itt lehet tájékozódni! >>

A lámpa pedig itt vásárolható meg. >>

Tovább a Facebook-ra