Xiaomi hátizsák olvasói teszt

Olvasónk, Bence írása

Az olvasói cikkek változtatás nélkül kerülnek publikálásra, így tartalmukért és minőségükért nem vállalunk felelősséget.

Sziasztok! A mai napon szeretném nektek bemutatni, részletezni a Xiaomi 26 literes hátizsákját. Én Gearbestről rendeltem átszámolva 12.000 Ft-ért, szerintem nagyon megérte, imádom.

 

Külső, dizájn

A táska nagyon modern kivitelű, szépen van kidolgozva, nagyon jó anyagból készült. Ergonomikus darab, rendkívül kényelmes használni. Összesen 5 db zseb található rajta: 1-1 mindkét oldalán, egy a legelején, egy középső zseb és a legnagyobb, ahol a laptop és tablet tartó is található. Nem szabad kihagyjam a hátulján lévő pántot sem, ami azt a célt szolgálja, hogy a bőrönd húzókájára rá tudjuk  húzni és rögzíteni.

 

Méret

A mérete szerintem megfelelő akár mindennapi hordozásra is. Meg kell mondjam, kicsit meglepődtem, mikor megérkezett, mert a Gearbestes képek alapján nem tűnt ilyen nagynak. Kényelmesen elfér benne minden, én most notebookot, tabletet, e-bookot, tolltartót, könyvet, füzetet, töltőket hordozok benne.

 

A táska belülről

Oldalsó kis zsebeiben nincs túl nagy hely, de van benne egy kis hálós rész is. A legelső zsebbe körülbelül egy pénztárca méretű cucc kényelmesen elfér. A középső zsebbe rengeteg mindent tudtok pakolni, rengeteg zseb van benne: zipzáras, gumis, kapcsos. A képeken láthatjátok. Nagy rész: itt találunk egy notebook tartót, amibe egy 15,6 colos notebook kényelmesen elfér, előtte pedig egy tablet tartót is.

 

Összegzés

Szerintem megéri az árát, nagyon kényelmes, rengeteg minden elfér benne. Ajánlom mindenkinek.

Köszönjük a bemutatót Bencének!