Xiaomi Dreame V9 – A gyártó ismét emelte a tétet

Xiaomi Dreame V9

A Xiaomi Dreame V9 egy újabb gyöngyszem az eddig is erős vezetéknélküli porszívó mezőnyben. Egyedülálló, 20.000 Pa-os szívóerejével és különböző, cserélhető fejei segítségével a legproblémásabb helyekről is eltüntethetjük többek között a port és a hajszálakat is. Ráadásul HEPA filtere kiszűri a legkisebb részecskéket és az allergének 99,99%-át is. 77.000 forintba kerül, így árban a Jimmy JV71 alatt marad, továbbá német raktárból rendelhetjük meg, így áfa- és vámmentesen, napokon belül kézhez is kaphatjuk.

Kefenélküli motorja akár 100.000 fordulatra is képes percenként. 120 W teljesítménye és 20.000 Pa-os szívóereje – ez erősebb, mint a Roidmi F8 – mindent felszív, akár kávébabot vagy csavarokat is, de természetesen por és hajszál összeszedésére is kiválóan alkalmas a gép. Ötlépcsős HEPA szűrője emellett kiszűri az atkákat, elhalt hámsejteket és a legapróbb allergéneket is.

A Xiaomi Dreame V9 három különböző fejjel érkezik, illetve a hosszú porszívócsövet is levehetjük, így pillanatok alatt kis kézi masinát varázsolhatunk elő. Érdemes rendszeresen átporszívózni a kanapét, matracot, ezzel is növelve a szoba tisztaságát. A legkisebb fejjel akár a billentyűzetet vagy az autót is kitakaríthatjuk, súlya pedig másfél kilogramm, ezáltal tényleg könnyen és gyorsan mozgatható.

Porgyűjtő tartálya fél literes, és szerencsére egy gombnyomással üríthető, nem kell koszos zsákokkal és azok beszerzésével pepecselni. Falra szerelhető töltődokkal érkezik, ami 3 és fél óra alatt pumpálja fel elektronnal az akkumulátort. 60 percig is képes dolgozni egy tankolással, ami akár egy átlagnál nagyobb lakás kitakarítására is elég.

Lassan leáldozik a hagyományos porszívók kora, a jövő ezeké a termékeké. Súlyának és vezetéknélküliségének köszönhetően jó deal lehet bárkinek, aki gyorsan és praktikusan szeretné letudni a porszívózás nyűgös perceit, illetve összerakva is eltehető, így nem kell állandóan a szét- és összeszereléssel bajlódni. Ára 77.000 forint, EU raktárból rendelve akár 5-7 napon belül csengethet is a postás. A termék US csatlakozóval érkezik, de manapság már pillanatok alatt beszerezhetünk egy átalakítót. Ha még nincs otthon ilyen kütyütök, érdemes vásárolni egy minőségi és tartós darabot. Ha pedig más típusokra is kíváncsiak vagytok, nézzetek körül ezen az oldalon.