Felsőkategóriás Xiaomi TWS füles akcióban – 1More E1026BT

A Xiaomi 1More E1026BT új termék, néhány hete bukkant fel a webshopokban és a YouTube-on, ahol kizárólag orosz és ázsiai videókat találni róla. A 1More termékei a csúcsminőséget képviselik, mindezt elérhető áron. Kuponkóddal most 20.000 Ft alatt juthattok hozzá.

Xiaomi 1More E1026BT

A Xiaomi 1More E1026BT egy TWS fülhallgató, ami a True Wireless Stereo rövidítése, a lényeg annyi, hogy vezeték nélkül teszi lehetővé a zenehallgatást, méghozzá sztereóban. A kínai cégnek megannyi eszköze született erre a feladatra, hiszen ott a Redmi AirDots, ugyanez Xiaomiban, illetve a Pro változat, de végre itt a 1More is, ami a korábbi tapasztalatok alapján a legjobbak között lesz.

Az oldalanként 6,2 grammos eszköz titánium kompozit drivert kapott, ami nem tartozik az olcsó anyagok közé. A beépített 55 mAh-s akkumulátor miatt 50%-os hangerő mellett 6,5 óra üzemidővel lehet kalkuláni, a bölcsőben pedig egy 410 mAh-s telep igyekszik az éhező szájat betömni. Támogatja a “gyorstöltést”, melynek segítségével 15 perc alatt pumpálhattok bele 3 órányi játékidőt, ez nagyon hasznos dolog.

Az YR1MOREO kuponkóddal 17.500 Ft-ért juthattok hozzá, és biztos vagyok benne, hogy nem fogjátok megbánni a dizájban bajnok 1More E1026BT megvásárlását, ráadásul ebben az összegben az áfamentes szállítás is benne van. Jelenleg fekete és arany változatban érhető el, ezzel mindkét nemnek kedvezett a gyártó.

Huawei Honor Watch Dream Ceramic

A Huawei Watch Dream Ceramic gyönyörű eszköz, igazi szájtátós élmény. A normál változatot teszteltük már, műszaki tartalomban nem térnek el egymástól, azonban én a kerámia variánsra tenném le a voksomat, biztosan időtállóbb lesz, hiszen a karcállósága is rendkívül magas.

A Honor Watch Dream Ceramic 1,2 colos kijelzője remekül olvasható, köszönhető az AMOLED technológiának. Aki szeret futni, az imádni fogja, ugyanis elég jól támogatja a sportot, mindenféle edzéstervekkel segít, jutalmazza az aktivitást is, tehát tényleg jó társ a mozgásban. Üzemideje vetekszik a Xiaomi óráival, a Stratos és a Verge is 5-7 napot tud.

Tele van szenzorokkal, úgyhogy a mobilunk válláról le tudja venni a terhet a GPS, magasság- és nyomásmérő, valamint a pulzusmérő segítségével. A Gearvitán tudjátok megvásárolni akciós, 46.500 Ft-os áron az YRceramic kuponkóddal, ráadásul ebben már az EU Priority Line szállítási mód is benne van, így jó eséllyel az áfa miatt sem kell aggódni. Ez az ár nagyon jó, még az erős dollár mellett is.