Umi Max előrendelői akció – Super után Max

Az Umi Max bemutatása előtt a laikusoknak mondom, hogy azért a Helio P10 korántsem olyan flegsip killör extreme brutal raw performance chipset, mint azt elmondják a kínaiak, de azért elég korrekt. Na, most, hogy ezt megbeszéltük, máris profibb szemmel vizsgálhatjuk meg az Umi legújabb készülékét, a Super után a Maxot. A hardver nem rossz, és még az ára is a helyén van, ugyanis 170 dolláros, azaz mintegy nettó 49.000 forintos áron előrendelhető.

A cikk megírásának idején én már próbálgatom az Umi Supert, és ez a készülék pontosan olyannak tűnik, ami alapján egy igen jó ajánlat lehet. A hardveren nem lehet semmit sem elrontani, és bizonyította is már több alkalommal, hogy korrekt teljesítményt nyújt, az alkatrészek neves gyártóktól jönnek, már csak a rendszer van hátra, amit jól kell megírni.

Type-C csatlakozóval is rendelkezik, szóval fel lehet készülni a hipergyors töltésekre, az ujjlenyomatolvasóval pedig a gyors és biztonságos feloldásokra. Ugyanolyan robusztus, masszív házzal rendelkezik, mint a Super, ez pedig az ilyen típusú telefonokat kedvelő felhasználók kedvencévé teszi majd ezt az újdonságot, az tuti. Minden itthoni hálózaton lesz 4G, és még az extrém, maximum 256GB-os bővíthetőségre is gondoltak. Nettó 49.000 forintért erősen megfontolandó ajánlat.

Itt megvásárolható >>