Tronsmart T6 Plus hangszóró kuponnal és ajándékokkal

Tronsmart T6 Plus

A nyár közeledtével sokasodnak a szabadtéri partik. Legyen szó akár nyárson sütögetésről, házi buliról vagy esti csillezésről, a zene elengedhetetlen tartozék, a minőségi hangzás pedig már egyáltalán nem kiváltság. Lehet bármennyire jó egy telefon hangszórója, a zeneboxokkal nem veszi fel a versenyt, laptopról bazseválni pedig szintén minőségbeli romlást okoz a hangszínben, ráadásul komplikáltabb kivinni a kertbe vagy a Deák térre.

A Tronsmart T6 Plus hangszóró bizakodásra ad okot a korábban kipróbált termékek alapján, erről a hangszóróról is nemsokára láthatjátok a tesztet, de addig is érdemes csekkolni a Geekbuying oldalát, hiszen most kuponnal és kiegészítőkkel szerezhetitek be jó áron. Az előző típus, a Tronsmart T6 tesztelése után nagyon várjuk a pimpelt verziót, hiszen tovább növelték a teljesítményt, pedig már az előző sem volt kismiska. Strapabírására most is ügyeltek, IPX6 védelmével bírja az esőt és a ráfröccsenő vizet, ezért a medence mellett is hallgathatjátok.

Az eszköz szépsége, hogy a TWS-nek (true wireless) köszönhetően ha kettőt párosítotok, akkor sztereóban is hallgathattok zenét, ami már egy nagyobb társaságnál vagy szabadtéren nagyot tud dobni az élményen. Kapcsolatnál sem lesz gond, hiszen Bluetooth 5.0 segítségével gyors és zökkenőmentes vezetéknélküli kapcsolatot hozhattok össze akár a telefonotok vagy a laptopotok között. Ha pedig semelyik másik eszközötöket nem terhelnétek ezzel, akkor micro SD kártyát vagy pendrive-ot is dughattok bele.

A gyártó állítása szerint akár 15 órát is kibír egy töltéssel – ami a T6 alapján egyáltalán nem egy ördögtől való elképzelés -, ráadásul power bankként is használhatjátok, ami egy hajnalig tartó szabadtéri partyn életmentő lehet. A AFF142_T6PLUS kuponkóddal 20.000 forintba kerül, ami az előző Tronsmart termékek alapján szerintem megéri, sőt, ha hordozótáskát és 32 GB-os TF kártyát is szeretnétek hozzá, akkor a ZMZUAYOV kuponkóddal szintén 20.000 Ft-ért rendelhetitek meg a teljes pakkot, ami értelemszerűen jobb deal. Hab a tortán az ingyenes EU Priority Line szállítási mód, így további költségekkel sem kell számolnotok.

Ha pedig inkább autós töltőt vagy vezetéknélküli fülest választanátok hozzá, akkor nézzétek meg ezeket a kuponokat és oldalakat:

Tronsmart T6 Plus + autós töltő + 64 GB-os TF kártya

Kód: YIXEMUCB 20.000 Ft

Tronsmart T6 Plus + i10 TWS vezetéknélküli fülhallgató

Kód: BVGHZOKI 22.000 Ft

Tronsmart T6 Plus + Spunky Buds vezetéknélküli fülhallgató

Kód: VMNCJAPT 23.000 Ft