Tronsmart Element, Mars és Encore – Feltörekvő banda

Tronsmart Element

A Tronsmart nem is annyira “noname”, mint elsőre hinnénk, hiszen tesztjeink során többször bizonyította, hogy érdemes rá figyelni. A Tronsmart Element hangszórócsalád mellett hordozható aksi és mini PC is van a repertoárjukban. Ezek közül szedtem össze a legnépszerűbbeket, ráadásul néhányat európai raktárból is megrendelhettek, ha nem szeretnétek sokat várni.

Tronsmart Element T6 hangszóró

Must-have partikellék, ráadásul a Tronsmart Element hangszóró 15 órás üzemidejével valószínűleg tovább fogja bírni, mint bárki a baráti társaságból. Bluetooth-on keresztül is hallgathatunk zenét, de a nosztalgia szerelmesei számára jack csatlakozó is található a Tronsmart modelljén.

360 fokos sztereo hangzást biztosít, szóval ha a bandából senki nem tud gitározni, érdemes beszerezni egyet, hogy legyen mit körül ülni nyáron a tábortűz mellett. A szemfülesebb olvasóknak valószínűleg már leesett, hogy itt a kiváló Enusic Soundcupról van szó, ami most éppen Tronsmart köntösbe bújt. Spanyol raktárból 13.000 forintért rendelhetjük meg, és a rendelés feldolgozásától számítva akár 4-5 munkanap alatt is kézhez kaphatjuk.

Tronsmart Element Splash mini hangszóró

A régi, vállra dobható, kazettás magnóknak megvolt a varázsa, de kétségtelen, hogy a mostani vezetéknélküli hangszórók praktikusabbak. A kisebb verziók, mint ez is, már szinte a tenyerünkben is elférnek, ráadásul jóval tovább bírják, mint böhöm elődjeik.

Akár 10 órán keresztül is biztosítja a talpalávalót, a táskánkra is felakaszthatjuk, ráadásul Bluetooth-os, így fülessel vagy kábelekkel sem kell bajlódnunk. Nem véletlenül hívják Splash-nek, az IP67 szabvány által biztosított védelem miatt pornak és folyadéknak is ellenáll. 6.000 forintba kerül, továbbá a szállítás is ingyenes.

Tronsmart Arc fejhallgató

Persze nem mindig akarjuk megosztani a nagyközönséggel, hogy mit is hallgatunk pontosan, ezért nem rossz, ha van egy fej- vagy fülhallgatónk.

A vezetéknélküliség nagy előnye, hogy megússzuk a bogozgatást, ráadásul ez a modell akár 20 órát is kibír egy töltéssel, így annak sem kell aggódnia, aki hozzám hasonlóan elfelejti naponta tölteni az eszközeit. 14.000 forintba kerül, és olasz raktárból akár pár nap alatt is megkaphatjuk.

Tronsmart Mars kontroller

A csúcskategóriás telefonoknak köszönhetően egyre több játék fut hibátlanul a mobilunkon. Aki fokozni akarja az élményt, annak a kontrollerek továbbfejlesztett változata kötelező darab, hiszen a telefonunkkal képes Bluetooth-on keresztül csatlakozni, így akár utazás közben is gyűrhetjük a kütyüt akár 50 órán keresztül egy töltéssel.

A legjobb viszont az, hogy a 2.4 Ghz-es sávot is képes használni, ha esetleg valamiért a BT kapcsolat nem állna rendelkezésre.  Érdemes a 7.700 Ft-os eszközt ingyenes szállítással megrendelni.

Tronsmart Encore fülhallgató

A Tronsmart Encore kicsi, nem lóg túl a fülön és akár 12 órán keresztül is hallgathatunk vele zenét. Akinek Siri a barátnője, az további előnyöket is élvezhet, hiszen telefonhívásokat is kezdeményezhet, zenét válthat és további kéréseket-kérdéseket is intézhet a készülékhez.

A beépített BT 5.0 modullal pedig stabilabb kapcsolatot és nagyobb hatótávot érhetünk el, minta korábbi szabványokkal, ahogyan az már számtalan korábbi tesztünkből kiderült. 10.000 forintért rendelhetjük meg feketében vagy fehérben, Spanyolországból 4-5 munkanap alatt is ideérhet.

Ha kifejezetten a gyorsaság a lényeg, nézzetek körül a Geekbuying európai raktárai között, ahonnan akár kétszer gyorsabban is megérkezhet a csomagotok.