Támogass minket ingyenesen és nyerj!

Többször írtunk már róla (1, 2, 3, 4) hogy mi a RendeljKínait üzleti modellje, és milyen háttérmunkák által kerülnek a képernyőtökre a különféle tartalmaink. Működésünket a vásárlásaitok után kapott jutalékból tudjuk csak biztosítani, ezért fontos számunkra, hogy a cikkekben elhelyezett linkekről rendeljetek, ha úgy érzitek, hogy hasznos a tevékenységünk és segítünk nektek a Kínából rendelésben.

Mostantól ezt még kényelmesebben (és továbbra is ingyenesen) tehetitek meg, ha asztali Google Chrome böngészőt használtok, ugyanis ebben az esetben többé nem szükséges megkattintani a linkjeinket vásárlás előtt, hogy támogassatok minket. Készítettünk ugyanis egy bővítményt, ami ezt kényelmesen elvégzi a háttérben, így nektek csak vásárolnotok kell a szokásos módon.

Úgy gondoltuk, hogy ezt megspékeljük egy nagyszabású Facebook nyereményjátékkal is köszönetképpen a támogatásotokért. Ennek keretében akár 100(!) darab értékes Mantistek GH2 gamer fejhallgató is gazdára találhat, úgyhogy katt az alábbi posztra és játsszatok!

Technikai információk

A bővítmény a partner webshopjaink oldalán betölti az azonosítónkat, így az adott webshop tudja, hogy tőlünk érkeztetek, és jutalékot biztosít számunkra a vásárlásaitok után. Mindez számotokra nem kerül egy forintba sem, semmilyen szinten nem módosul a vásárlásotok vagy annak végösszege. Mi a kifizetett összegből kapunk részt, magyarul a webshopnál marad kevesebb, és nem nektek kell többet fizetni.

A bővítmény semmilyen személyes adatot nem gyűjt, és kizárólag a partner webshopjaink oldalán aktív. További információt a bővítmény adatkezelési tájékoztatójában találtok. Az esetleges észrevételeket a [email protected] címre várjuk.

Köszönjük szépen, ha telepítitek a bővítményt, és ezzel hozzájárultok a fennmaradásunkhoz! Mivel csak az asztali verziós Chrome böngészőben működik, ezért mobilról vagy más böngészőből kérjük, továbbra is kattintsatok a linkjeinkre vásárlás előtt, ha támogatni akartok minket!