Szenzoros szappanadagoló olvasói teszt

Olvasónk, István írása

Az olvasói cikkek változtatás nélkül kerülnek publikálásra, így tartalmukért és minőségükért nem vállalunk felelősséget.

 

Sziasztok! Ismét egy fürdőszobai kiegészítőt szeretnék bemutatni nektek, mely remek társ lehet a mindennapokban. Nem is szeretném húzni az időt, jöjjön hát a teszt!

A szenzoros szappanadagoló kicsomagolása

A termék egy kék dobozban érkezett, mely a készülékről készült képeket tartalmazza. A dobozban csak az adagoló és a hozzá tartozó használati útmutató található, mely angol nyelven íródott.

Borítása színtiszta műanyag, mely fehér és kék színekben pompázik, és található még egy króm utánzatú díszítő csík a tetején. A hátulja illetve az elején egy vékony csíkban áttetsző anyagból készült, így láthatjuk a készülék aktuális töltöttségi szintjét. Felül találjuk a beöntő nyílást, amit egy könnyedén eltávolítható fedél borít, itt tölthetjük fel a készüléket.

A kiugró rész alján találunk egy pici hangszórót és a fúvókát, mely kiengedi a szappant. Alulra pedig került egy szenzor, mely érzékeli a kezünket és elindítja az adagolást. A talprészen található az elemtartó rekesz, amibe négy darab AAA méretű elem rögzíthető. Itt helyezkedik el még egy három állású kapcsoló és négy gumitalp, melyek stabilan a helyén tartják a készüléket. Az akkukat nem tartalmazza a csomag!

 

A szenzoros szappanadagoló tesztje

A készülék használata nagyon egyszerű. Első lépésben töltsük fel a kedvenc folyékony szappanunkkal, majd tegyük bele az elemeket, ezután a talprészen található kapcsolót állítsuk OFF-ról ON vagy CHIME módba. Az utóbbi azt jelenti, hogy ilyenkor egy hangjelzés értesít minket, hogy az adagolás befejeződött, elvehetjük a kezünket, ha pedig az előző lehetőséget választjuk, akkor pedig hang nélkül fejezi be az adagolást.


Belül található még egy LED világítás is, mely bekapcsol amíg tart a szappan kieresztése, így jól láthatjuk, hogy még mennyi szappan áll a rendelkezésünkre.

 

Összegzés

Ajánlom mindenkinek ezt a remek készüléket, megkönnyíti a mindennapjainkat, higiénikus és ráadásul még spórólhatunk is vele.
Gearbest-ről beszerezhető mindössze 9$-ért, mely körülbelül 2300 ft-nak felel meg. Akik rendelkeznek pontokkal, azok akár 1600 ft-ig is csökkenthetik az árát. Jelenleg eléggé alacsony a dollár árfolyama így érdemes most vásárolni.

Köszönjük Istvánnak a tesztet!