SJCAM M30 kamera tartós teszt – Magyarországtól Írországig

SJCAM M30

Az alábbi cikket vendégírónk, Miki tollából olvashatjátok

Nagyon sokan kértétek, hogy csináljunk tartós teszteket, és ezt meg is tettük az SJCAM M30 kapcsán. Mi lehetne jobb teszt annál, mint ha odaadjuk valakinek, aki foglalkozás szerűen űzi a vezetést, ugyanis kamionsofőr? Az ő véleménye, és a több ezer kilométer, amit belegyűrt a készülékbe jó minta arra, hogy hogyan viselkedik a gyártó durván 19.000 forintért elérhető terméke valós felhasználási körülmények között.

Árukeresőt fejlesztünk!Vásárlás előtt kattintsd meg az Itt megvásárolható gombot, így ingyenesen támogatod a fejlesztést. Részletek >>

SJCAM M30 beszámoló

A rövid beszámoló egy teherautóval megtett Magyarország-Írország tapasztalatait foglalja össze. Az út nagyjából 2.300 kilométert ölel fel, Budapesttől Dublinig, ennek a gyorsított folyamatát láthatjátok a videóban is.

Mikor megkaptam a kamerát, foglalkozni sem volt vele időm, bedobtam a kocsiba aztán folytattuk az indulási rutint. Ez elég stresszes folyamat, minden csomagot tételesen ellenőrizni kell, nehogy itthon maradjon akár egy gyufásdoboz is, mert az kellemetlen a megrendelő előtt és nagyon nem kelt profi benyomást.

Először a határ után, Szlovákiában csomagoltam ki a kamerát. A beüzemelés egyszerű volt, minden egyértelmű, világbajnok a magyar menü és általában intuitív az egész cucc. A plusz egy vezeték eleinte zavart, mert a teherautóban összesen 2 szivargyújtó van és a GPS- telefon páros mellett nem sok hely szokott maradni, de később megszoktam.

Az rögtön feltűnt, hogy a hátlapi LCD nem ad szép képet, jobban járunk, ha csak a menüt kezeljük rajta. Az SJCAM M30 másik nagy hiányossága, hogy nem mellékeltek polárszűrőt a lencséhez, filléres cucc és sokat dobott volna a minőségen.

Az út hála istennek eseménytelenül telt, már ha a napi 18 óra vezetést nem vesszük eseményszámba. Sokszor vannak necces helyzetek és külföldön különösen fontos, hogy bevédjed a hátsódat, sokszorosan kifizetődő befektetés egy DVR kamera.

A túra végén visszanéztem a felvételeket egy rendes monitoron és kiderült, hogy bármi nemű félelmem alaptalan volt, hiszen a felvételen minden ragyogóan látszott és a szélvédő becsillanása sem volt annyira vészes, mint amennyire eleinte tartottam tőle.

A kamera jól vizsgázott, könnyen használható és a telefonos applikáció nélkül is teljes értékű, szóval ajánlom mindenkinek.

Vedd meg még olcsóbban! Keress kupont a Kupongyűjteményben!