Remax P9 teszt – Egy szelfibot reinkarnációja

Profi selfie-woman vagy? Nem telik el úgy nap, hogy nem szereznél plusz 100 követőt Instán? Kitaláltuk, mivel teheted könnyebbé a munkádat! A Banggood kínálatából 5.200 Ft-ért beszerezhető Remax állványt – vagy kinek hogy tetszik, szelfibotot talpakkal – vettük górcső alá. Így nézzük meg, miben tudott segíteni a Remax P9 nevezetű kiegészítő párommal együtt eltöltött állatkert nézős nap folyamán.

Árukeresőt fejlesztünk!Vásárlás előtt kattintsd meg az Itt megvásárolható gombot, így ingyenesen támogatod a fejlesztést. Részletek >>

A Remax P9 kicsomagolása 

Fekete alapon kontrasztot adó színekben érkezett a Remax terméke. Előlapján az absztrakt, lenyűgöző ábrán kívül nem látható plusz információ, azokat inkább a hátoldalára csoportosították a tervezők. Itt viszont található egy gyors összefoglaló, hogy miként érdemes használni az eszközt. Másrészről imádom az apró, látványos részleteket, mint ahogy itt is megjelenik egy közel semmibe vesző, de még az oldal- és hátlapon is végighúzódó design világ. 

A kiegészítők mennyiségétől nem esett ki a pohár a kezemből, de azért kedveskedtek egy ajándék hordtasakkal, hogy a gumírozott külseje se gyűjtse össze a koszt, amikor nem használom. Az állvány belső részén található kihúzható váza eloxált alumíniumból készült, megfelelő a stabilan tartáshoz, valamint a mechanikai behatások meg se kottyannak a szerkezetnek.

 

A Remax P9 tesztüzeme

Nyilván nem akarja senki az önarcképeim sorozatát nézni teszt címszó alatt, így ez most el is fog maradni. Helyette viszont elvittük magunkkal az állatkertbe, hátha általa jobb fotókkal zárul a nap. Amint túltettem magam rajta, hogy egy rózsaszín, csöppet sem fickóhoz illő eszköz lóg ki a kezemből, a megszokott természetességgel elkezdtem használni. Azt vettem észre, hogy bár sokszor tök jó fotókat lehetett volna csinálni kézben tartott készülékkel is, de a támaszték és a kihúzható szára miatt lett még kényelmesebb a közös képek készítése párommal. 

 

Funkcionalitása többrétű, mert rendelkezik háromrészes kihúzható szárral, valamint a kihajtható lábak mögötti rúdvég is kijjebb tolható, így akár 4 ponton is megtámasztható. Emiatt a stabilitásával a közel vízszintes felületeken nem volt probléma, és a gumírozott bevonata miatt elcsúszástól sem kellett tartani. 

A puha, gumi alapú burkolat fent a telefon befogadóhelyénél is megjelenik újra, így tok nélküli mobilt sem karcolja meg a keményebb műanyag alapanyag, a  megbízható mobil befogásról nem is beszélve. Egy napon keresztül hurcoltam belehelyezve a készülékemet, miközben kivettem és betettem kabátzsebembe, de egyszer sem akart kiesni, mobil tartásában jól vizsgázott. 

Még két fontosabb része van az állványnak, amelyekből az egyik a dönthető nyaki rész. Itt lehetőség van egy csavaros szorító segítségével tetszőleges dőlésszöget beállítani, és ezenkívül még a mobilt tartó bölcső is forgatható. Tehát portré üzemmód és fekvő tájolású fotó készítés között nem szükséges a telefon kivétele, hanem a tartórésszel együtt, egy mozdulattal eldönthető, persze ha nem túl hosszúkás a készülékünk.

A másik érdekessége még az állványnak, hogy rendelkezik egy kivehető, kisméretű műanyag távirányítóval. Ez Bluetooth kapcsolaton keresztül aktiválja a fotó vagy videó készítését a kamera app-ban, így beállított csoportkép nagymester a vezetékes olcsóságokhoz képest. Az is biztos, hogy szebb, meg kényelmesebb, mint a régimódi vezetékes távkioldó. A vezeték-nélküli kapcsolat stabilitásával sem volt gond, tehát nem egy elfuserált, erőltetett fejlesztéssel van dolgunk.

Összegzés

A Remax P9 állvánnyal egybekötött szelfibot egész nap jó szolgálatot tett, sikerült jó közös képeket csinálni magunkról, de férfiként ez nem egy olyan dolog, ami nélkül nem tudnám leélni az életemet. Persze fordítva is igaz, barátnőmnek már  egyáltalán nem volt ellenszenves a ,,rózsaszín csoda”. Ha az általunk bemutatott színtől elment az életkedved, akkor olvasd el a Blitzwolf selfie bot tesztjét,  az a termék ugyanez, csak feketében, és alacsonyabb áron.

Ha kicsit aktívabb vagy az Instagramon és Facebookon, akkor legjobb barátoddá válhat ez a gyönyörű rózsaszín kütyü, szóval lányok ez inkább nektek szól.

Vedd meg még olcsóbban! Keress kupont a Kupongyűjteményben!

 

ÁTTEKINTÉS
Ár-érték