Nanopad teszt – avagy csúszásgátló telefontartó

Azért írtam ki azt, hogy nanopad, mert ezt reményeim szerint kevesen hallották még. Ja nem, nem ismeretterjesztés a célom vele, hanem az, hogy azt higgyétek rólam, hogy mekkora szakigyerek vagyok. Én minden másfeledik nap nanopadeket rendelek meg tesztelgetek, fú, de rohadt jó nekem.

Kár, hogy most már nem hiszitek ezt, de akkor elárulom, hogy a nanopad egy rémesen hétköznapi dolog. Nézzetek bele az irományba és kiderül, mi ez.

Képek

Szóval kezdődött azzal, hogy a tepsiket nem sütésre használják, hanem telefonálásra. Ezek ugye helyigényes dolgok, meg annyira szépek, hogy autóvezetés közben is bámulni kell őket. Falun belül is GPS-t használunk, nehogy eltévedjünk, amíg vasárnapi ebédre tartunk a rokonaink felé. Na és hogy ne csússzon semerre a telefon és a függőlegesig bezárólag mindenféle szögben lehessen nézni az androidot, kitalálták, hogy nanopad.

Mi is ez?

Fogalmam sincs. Azt tudom, hogy valami nagyon apró dolgok vannak a felszínén és vákuummal működik, de hogy mik lesznek vákuumosak, azt nem tudom. Nem vagyok benne biztos, hogy a kedves Olvasóközönség nagy részét érdekelné és egy sikertelen google keresés után nem is nagyon tudnék róla előadást tartani.

Egy a lényeg: működik. Akárhogy is csinálja, ráteszem a telefont és hiába zötykölődik az autó, hiába tartunk a hegyoldalon lefelé utolsó szavainkat kiáltozva, a telefon olyan biztosan marad a helyén, hogy öröm nézni.

Az előbbi morbid példa csak azt hivatott kifejezni, hogy a telefon odatapad. A szó szoros értelmében. Nem csak, hogy nem csúszik, tapad. Ha le szeretnénk fejteni róla a telefont, akkor lassan húzni kell és szépen hallatszik is, ahogyan engedi el a nanopad a masinát. Olyan, mintha ragasztós lenne kicsit a felülete, de nyugodtan meg lehet utána tapogatni a telefon hátlapját, semmi sincs rajta. A pad-et egyébként nem éri meg összefogdosni, mert a zsír belemászik ezekbe a kis mütyür izékbe és utána nem tapad olyan jól. Perszer mosható és eredeti állapotába hozható, de attól még nem éri meg összetaperolni.

Szerintem ez mindenképp egy pozitív tulajdonság. Olcsó, és ha retkes lesz, könnyedén lemosható. Haverom használ ilyet a tepsijéhez és meg van elégedve vele.

Szóval tekintve a használhatóságát és árát, biztosan ÉRDEMES MEGVENNI!

Itt megvásárolható egy csomó fajta.

Meg itt is.