Na, melyik a Top 3-at uraló telefonmárka?

legjobb telefonok

Ismét kiadta az AnTuTu azt a listát, amin a jelenlegi legerősebb telefonok szerepelnek, ami a kínai telefonokat is figyelemmel követők számára nem, a médiafelhajtást hajszolók számára viszont okozhat meglepetést. Kizárólag Androidos készülékeket versenyeztettek meg, ezért ezek között keressétek a megoldást. Ti mit mondanátok? A legújabb Samsung Galaxy S10+ a legjobb? Esetleg a Huawei? Nézzétek meg, lehet, hogy tud újat mondani ez a rangsor.

Az áprilisi benchmarking tesztek alapján az első három helyet egyértelműen a Xiaomi bitorolja. Az első helyen az átlátszó hátlapos Mi 9 Explorer/Transparent Edition áll, mögötte nem sokkal a Mi 9 foglalja el a második helyet, ami nem csoda, hiszen tesztünkkor is hozta azt a színvonalat, amit egy zászlóshajótól elvárunk. A harmadik a Black Shark 2 – a tesztet itt olvashatjátok-, ami kifejezetten gamer mobilként került ki a piacra, így az lenne a ciki, ha nem sikerült volna feltornásznia magát a dobogóra.

Ha a Samsungot várjátok, még tartsatok ki, mert a negyedik helyen a Meizu 16s és a Vivo IQOO Monster áll. A Vivo Magyarországon azért nem fut annyira, mert nem képes B20 kapcsolatra, így problémás a mobilnet elérése ritkábban lakott területeken, pedig amúgy nagyon jó telefonmárka, olyan érdekességekkel, mint a teljesen gombmentes üvegtest.

A Samsung jelenlegi tudása a Galaxy S10+ esetében a hatodik, a sima S10-nél pedig a hetedik helyezéshez volt elegendő, ami meglepő, ha a hatalmas hájpot nézzük a márka körül. Végül, de nem utolsó sorban az utolsó három helyet a Vivo IQOO, a Nubia Red Magic Mars és a Honor View 20 foglalja el, ami még mindig szép teljesítmény ahhoz képest, hogy hány készülék maradt le a listáról.

legjobb telefonok

A legerősebb telefonok listájának szépsége abban rejlik leginkább, hogy megmutatja, hogy nem mindig a legdrágább a legjobb. Érdemes mindig megvizsgálni, hogy mi az, amiért tényleg érdemes egy nagyobb összeget kifizetni tudása, minősége vagy tartóssága miatt, és melyek azok a készülékek, ahol a kifizetett ár jelentős része csak marketingköltség. Itt persze az erő volt, ami dominált a teszten, a készülékeket különböző szempontok szerint is lehetne rangsorolni.