Megir órák leakciózva Aliexpressen – 5.000 Ft-ért új típusok

  Megir

  Teljesen véletlenül akadtam rá a Megir órák év közepi akciójára, ahol tényleg olcsón, kuponokkal megtámogatva vehetjük meg az időmérőket. A dologban az a legszebb, hogy olyan modelleket is találtam, amelyeket eddig máshol nem láttam, és ezeket is jóárasították, szóval, akinek nem mániája az “eredeti svájci”, annak érdemes vetnie rájuk egy pillantást.

  Megir akciók

  Kezdjük a lényeggel, a nyitóoldallal, ahol egy csomó új terméket találhatunk. Nézzétek meg a kék órákat tartalmazó sorozatot, mennyire dögösek ezek a kronográf jellegű ketyegők, nekem a 2106-os kifejezetten bejön. Az árak 16 dollár – vagyis 4.600 Ft – körül kezdődnek, és valahol huszonegynéhány dollárnál érnek véget, ami durván 6.500-7.000 Ft. Természetesen az alacsony ár miatt minden termék vámmentesen érkezik.

  Emlékeztetőül, ahogyan már a Megir 2089-es cikkemben is említettem, itthon ezek a kütyük 15-16.000 Ft-ba kerülnek, szóval a mostani termékek 50% alatt elhozhatóak. Általánosságban ezekről az órákról azt kell tudni, hogy az árazásukhoz képest kifejezetten kellemes minőségben készítik őket, a bőr szíjak tényleg bőrből vannak, az óratest festése nem fog lehámlani 2 hét után, a súlyuk is kellemes. Az is tény, hogy mindegyikben kvarc kristály szolgáltatja az időmérés alapját, és természetesen minden egyéb paraméterükben elmaradnak a Svájcban gyártott daraboktól.

  Egy 85 dolláros MVMT óra.

  Ennek ellenére a híres MVMT időmérőkkel – amiket 80-150 USD, vagyis 20-40.000 Ft környékén – összemérhetőek, nagyon hasonló minőségűek, igaz a kiegészítők terén – tok, leírás, eredettörténetet elmesélő füzetek – nem sokat kapunk, hiszen valahogyan alacsonyan kell tartani az árakat. Ez azonban szinte lényegtelen, mikor egy jól használható termék lehet a miénk 5.000 Ft-ért cserébe, vagyis akinek nem az számít, hogy a tárgyaláson kicsapja a TAG Heuerjét, annak ajánlott vételnek számítanak a Megir órái.

  Ha szeretnétek még az áron csiszolni akkor használjátok a 3 dolláros kupont további árcsökkentésre.