Kuponok a házon belül és kívül – Xiaomi kamera, Tronsmart hangszóró

Xiaomi kamera

A Geekbuyingtól kapott kuponok olyan vegyesek, mint a mai időjárás. Van itt Xiaomi kamera, amivel a lakást és az otthonhagyott kisállatokat őrizhetitek, Tronsmart hangszóró, Apods vezetéknélküli füles és Xiaomi Viomi robotporszívó is. Szerencsére viszont az állandóan váltakozó esős és napos idővel ellentétben az árak kiszámíthatóak, ráadásul mindegyik terméket áfa- és vámmentesen rendelhetitek meg.

Xiaomi kamera

Kutya, macska, kisgyerek és betörő szemmel tartására szuper eszköz, ráadásul kétirányú adó-vevőként is működik, így a munkahelyeteken ülve is rákiabálhattok a kutyára, ha épp a kanapét rágja. Ha pedig elmentek nyaralni, állítsátok be a mozgásérzékelőt, és ha a kamera mozgást érzékel, azonnal riasztást küld a telefonotokra. A 3X2GCKXK kuponkóddal 11.900 forintért rendelhetitek meg, ennyit szerintem megér a biztonság.

Tronsmart Force vezetéknélküli hangszóró

A Tronsmartról már írtunk többször, ott vannak a szeren, így ha még nincs hangszórótok, érdemes átpörgetni a kínálatukat. A Force akár 15 órán keresztül is muzsikál egy töltéssel, nem kell azon aggódni, hogy a party közben dobja be az unalmast, továbbá ha kettőt párosítotok, akkor sztereóban hallgathatjátok a kedvenceiteket. Azt szerintem nem kell hangsúlyoznom, hogy mennyivel igényesebb egy bulin vagy csillezésnél telefon és laptop helyett inkább Bluetooth-os hangszórót választani, ráadásul a Tronsmart vízálló, így medence és kisfröccs közelében sem kell félteni. A kínai raktárból a 3X2IH1KJ kóddal tudjátok megrendelni szállítási díjjal együtt 18.000 forintért, de ha rám hallgattok, akkor vegyétek meg kupon nélkül a lengyel raktárból 16.000 forintért, mert ingyenes a szállítás, pár napon belül kézhez kapjátok és tuti áfa- és vámmentes.

Xiaomi Viomi V2 robotporszívó

A robotporszívók népszerűsége igazából teljesen érthető, hiszen megcsinálja azt a házimunkát, amit az emberek nagy többsége ki nem állhat. Én a lakásban tartott macskám miatt vettem, mert a Földön összesen nincs annyi idő és kedv, ami elég lett volna ahhoz, hogy napi kétszer felporszívózzam a lakás teljes területén elhullajtott szőrt. Nekem ez elsősorban a látvány és a tisztaság miatt számít, de kisgyerekeseknek és allergiásoknak főként fontos a rend és fegyelem.

Applikáción keresztül programozható a V2, ezért akár távollétetekben is képes kitakarítani, ráadásul automatikusan visszamegy a dokkolójához, ha alacsony az aksi töltöttsége, így erre sem kell külön figyelmet fordítanotok. Természetesen havi egyszer-kétszer érdemes ettől függetlenül nektek is átfutni a lakáson egy porszívóval, szóval ne dobjátok ki a hagyományos masinátokat, de tény, hogy jelentősen csökkenti a takarításra pazarolt időt. 107.000 forintba kerül a 3WROOWC8 kóddal, az ingyenes HKEU Priority Line szállítási móddal pedig áfával és vámmal sem kell számolnotok.

Apods i12 Bluetooth-os fülhallgató

A vezetéknélküli fülhallgatóknak egy hibájuk van: hogy nem előbb találták fel őket. Sokkal kényelmesebb, nem áll fent a veszélye annak, hogy a zsinórba beleakadva kirántjátok a telefonotokat a zsebetekből, nem akadályoz a mozgásban, és nehezebben is mozdulnak ki a fületekből, mint a vezetékes társaik.

Külön-külön is működik a két hangszóró, így akkor is tiszta hangzást kaptok, ha rollerezés vagy biciklizés közben csak az egyiket dugjátok be a fületekbe, továbbá automatikusan bekapcsol és csatlakozik, így ezzel sem kell bajlódnotok. 8.300 forintért rendelhetitek meg a I12WIRELESS kóddal ezt a típust, de ha inkább olyanra vagytok kíváncsiak, amit mi is teszteltünk, akkor itt nézzetek körül.

Ha még több kupont szeretnétek látni, akkor böngésszétek a táblázatunkat, ahol akár termékre is kereshettek, illetve további akciókért kövessétek figyelemmel a Geekbuying promócióit.