Kiváló BlitzWolf kuponokat hoztunk nektek

Régen írtunk már nektek BlitzWolf válogatást, de most sikerült pár kupont szereznünk, szóval elérkezett az idő. Mindenféle kategóriából mazsoláztunk, hogy mindenki kedvére válogathasson a felsorolt termékekből.

BlitzWolf BW-FYE vezetéknélküli fülhallgató sorozat

A BlitzWolf BW-FYE sorozat tagjai mind remek fülesek, nagyrészt az üzemidő és a dizájn dönti el, hogy melyiket választjuk. Szinte mindet leteszteltük már nektek – az FYE3 is kipróbálás alatt van –, így ezekről el is tudjátok olvasni a teszteket ezen a linken.

Az összes modell teljesen vezetéknélküli kialakítással rendelkezik, mindet használhatjuk headsetként, Bluetooth 5.0-s szabvánnyal kommunikálnak a készülékeinkkel és nagyjából 2,5-3 óra körüli üzemidőre számíthatunk tőlük. Hangzásra mind hasonló, de összességében az FYE4 szerepelt nálunk a legjobban eddig. Jelenleg a 15bwfye kuponnal 15% kedvezményt kapunk az összes FYE fülhallgatóra, így nagyjából 8-9.000 forintért juthatunk hozzájuk, így importköltség sem rakódik az árra.

BlitzWolf BW-LT11 okos LED szalag

A BlitzWolf BW-LT11 tulajdonképpen egy közönséges LED szalag, amit a gyártó saját Smart Life appba integrálható kontrollere irányít. Három különböző verzió érhető el belőle, 1, 2 és 5 méteres hosszúságúak, az árazásuk pedig egyáltalán nem túlzó.

Az RGBW kialakítású LED szalag változtatható fényerejű, 16 millió színben képes pompázni és telefonunk segítségével akár hangvezérelhetjük is. Ehhez a már fentebb említett Smart Life appot kell csak telepítenünk, amivel a termék okosfunkcióit tudjuk kihasználni. Beállíthatunk időzítőt, időjárás függvényében változtathatjuk automatikusan a színhőmérsékletet, de akár komplett “jeleneteket” is meghatározhatunk, amik különböző feltételek teljesülésekor aktiválódnak. A luigiBW kuponkóddal a kétméteres BW-LT11 4.800 forintba kerül, ennyiért itthon még buta LED szalagot sem igen kapunk.

BlitzWolf BW-SHP5 okoskonnektor

Annak idején a BW-SHP2 nagy kedvencünkké vált, hiszen könnyedén lehet távolról kapcsolgatni vele bármilyen elektromos eszközt. Az SHP5 ennek a továbbfejlesztett változata, amire már pakoltak két darab USB kimenetet is, hogy különböző mobileszközeinket is tudjuk róla tölteni.

Az SHP5 segítségével nyomonkövethetjük az elektromos eszközeink fogyasztását, távolról kapcsolhatjuk őket ki és be, de akár időzíthetjük is őket, ezzel elkészítve a reggeli kávénkat, hogy mire kiérünk a konyhába már csak az elfogyasztásával kelljen törődnünk. Természetesen mindenféle védelemmel ellátták, amivel csak lehetett, ráadásul 3.680 wattos terhelést is kibír. Az újdonság az SHP5 kuponnal 3.400 forintba kerül.

BlitzWolf BW-AS2 Bluetooth hangszóró

A BW-AS2 az egyik kedvenc Bluetooth hangszórónkká avanzsált nagyjából abban a pillanatban, hogy bekapcsoltuk. Remek hangzás és gyönyörű kidolgozottság jellemzi, ráadásul az ára is a kedvező kategóriába esett, de most még olcsóbban lehet hozzájutni, mint tesztünk írásának idején.

Blitzwolf BW-AS2

A szokásos portokkal felszerelt BW-AS2 két darab 5 wattos közép-magas sugárzót és egy 30 wattos mély frekvenciákért felelős hangszórót kapott, amivel igazán jó dübörgős hatást kapunk. A beépített 5.200 mAh-s aksi normál hangerő mellett 8-10 órán át képes szólni, ezzel pedig már egy kemény munkanapot is végig lehet bulizni. A BWAS2 kuponnal most csak 16.000 forintba kerül – ehhez érdemes vámbiztosítást kötni -, amiért már tényleg best buy. Érdemes sietni, mert csak korlátozott darabszám áll rendelkezésre.

BlitzWolf BW-LT8 upgrade verzió

Nemrégiben teszteltük a BW-LT8 új verzióját, aminek már az első változata is nagyon tetszett nekünk, de megérkezett a továbbfejlesztett darab, amihez a legjobb módon nyúltak hozzá.

A BW-LT8 upgrade verzió megnyúlt, megváltozott a felfogatása és kapott egy mozgásérzékelős-alkonykapcsolós érzékelőt, aminek hála tényleg csak akkor világít a lámpa, ha szükség van rá. A beépített akkumulátornak köszönhetően nem kell vezetékeléssel bajlódnunk, és bőven kibír annyit egy töltéssel, hogy ne legyen zavaró. A 30LT8 kuponkóddal 3.600 forintra vihetjük le az árát, ennyiért pedig még nem volt kapható az előző verzió sem.

A jelenleg futó BlitzWolf akciók között is érdemes körülnézni ezen és ezen az oldalon, ugyanis remek áron kaphatóak most bizonyos termékek, ráadásul már a BW-AR182 állóporszívó is előrendelhető, amit remek, 23.000 forintos áron kínálnak.