Kínai női karórák tesztje – 7 újabb olcsóság

Néha nagyon jó fej vagyok. Mint például most végig. Már napok óta jó fej vagyok. Sőt, már hetekkel ezelőtt jófej voltam. A múltkori férfi karórák cikke után egy kicsit sovinisztának éreztem magam, hogy azt a pár szem női olvasómat nem tisztelem meg annyival sem, hogy nekik is bemutatok pár karórát, ha már a férfiakat elláttam kellő mennyiségű kínaiolcsófossal. Hölgyeim, ne szomorkodjatok, ma csak nektek jött ki ez a cikk! Tessék szekálni az Uratokat, hogy vegye meg ezt az összes órát. Mert hát kell egy az utcára hétköznap, egy alkalmakra, egy munkahelyre, egy másik a nagyon elegáns alkalmakra, egy kutyasétáltatáshoz, egy babázáshoz, egy vízálló fürdéshez, egy másik, ami ágyba hozza a reggelit és kávét főz, meg egy, ami visszafelé jár. Wehehe, befejeztem.

Ismét meglátogattam Kingát, az órás lányt, hogy mondjon nekem szakmai véleményt ezekről a rémisztően olcsó ketyerékről. Most már volt némi elképzelésem mindenről a múltkori férfi karórás teszt után, hogy mit várhatok, és nem is kellett csalódnom. Vagyis de, de mégsem. Na, szóval pont annyi szar van közöttük, mint amennyit vártam, hogy lesz. Természetesen itt sem vízálló egyik sem.

L.O.S.

Asszem, hogy L.O.S. a neve és nem L.Q.S. De igazából fogalmam sincs, hogy az O, vagy Q. Igazából mindegy is, mert hiába jött dobozban, meg minden, holnap már úgyis 3 másik “márkanév” alatt forgalmazzák. Sajnos tróger kínai elem és szerkezet van benne. A gyöngyök nyilván műgyöngyök, de Kinga szerint még ez a rosé színű aranyozás is nagyon hamar le fog kopni róla.

Nem egy extra minőség, szerinte pár ezerért jó üzlet lehet, ha kibír legalább fél évet mondjuk. Az ára amúgy 1800 forint.

Itt megvásárolható >>

Gedi

Olyan hülye márkaneveket tudnak kitalálni egyes termékeknek, hogy hihetetlen. Mondjuk, ha választanom kell Gedi és Soxy között, én is bajban lennék. Ebben viszont remek japán elem és szerkezet is van, és nagyon igényes a kidolgozása, bár ragasztott a számlapon lévő kismutatója, tehát az nem egy működőképes, valódi mutató.

Az ára 4400 forint.

Itt megvásárolható >>

Weiqin

Kinga szerint nagyon szép, ennek van a legszebb számlapja, japán szerkezet és elem van benne, király a tokja, minden rendben lenne, de lötyög a nagymutatója, mint múltkor az egyiknek. Na, hát ezek a kínai karórák. Tökre rendben lenne, de szar a gyártás minősége, és randomra ilyen hulladék termékeket dobnak ki. Lehet, hogy csak 10 ilyen órából 1-nek lötyög a mutatója, de ilyen egyáltalán hogyan juthat ki a piacra? Ami már annyira miatosz, hogy egyáltalán nem tudom hova tenni, az az, hogy akármelyik óránál (férfi órákra is igaz) lötyögést tapasztaltam, amint elindítottam őket, elmúlt. Megállítom, visszajön. Ez egyébként még a szerencsés verzió, mert ha jár, akkor úgy működik, mintha semmi baja nem lenne.

Ti talán szerencsésebbek lesztek a rendeléssel, ha mégis megjött a kedvetek hozzá. Amúgy tényleg szép, csak ne lenne ilyen tróger az enyém. Az ára 5600 forint.

Itt megvásárolható >>

Geneva

A trógerséget mindig lehet fokozni, ezt jegyezzétek meg. A Geneva feliratú, már-már majdnem biztató, olcsó kis óra nagymutatóján piszok van. Érted? Retkes a mutatója az órának. Ez nem csak szerintem volt ultragagyi.

Az ára 1000 forint.

Elvetemülteknek itt megvásárolható >>

Soxy

Kinga szerint a csatja kb. 2 hét alatt csontra le fog kopni, de egyébként is nagyon gagyi, préselt kínai szerkezet és elem van benne. Kár, hogy ez ennyire tróger, külsőre nekem nagyon tetszett.

Az ára 2300 forint.

Itt megvásárolható >>

Skone

Japán szerkezetet és elemet találtunk a hátlap alatt. A tok anyaga remek, igényes a számlapja, és szépen ki is van dolgozva. Ez az egyik legjobb darab.

Az ára 3450 forint.

Itt megvásárolható >>

Skmei

Ebben találtuk a legjobb szerkezetet. Nagyon szép a kidolgozása, király a szíja, és rettentő jól zár a hátlapja. Ezt talán már vinném fürdeni is. Bár ott senki nem lát, azért nem merem megkockáztatni, hogy csak a teszt kedvéért női órával fürdök. A furcsa véletlenekből lesznek a legnagyobb balesetek. Remélem, megértitek.

Az ára 3700 forint.

Itt megvásárolható >>

Összegzés

Hát, ezek a női órák egy egészen picurkát sem jobbak a férfi karóráknál. Legalább olyan magas a trógerségi arány, mint a múltkor volt. A Top3-as lista ezúttal így nézne ki:

1. Skone

2. Gedi

3. Skmei