Karácsonyi LED füzérek – Büdzsé fény a fára

Kezdődik a karácsonyi szezon, és ahogyan ígértem is, rendeltem 2 különböző fényfüzért, hogy ellenőrizzem a minőségüket. Az egyik 4 dollár alatt volt, a másik pedig 6 valamennyibe került. Kellemes tapasztalatokkal gazdagodtam, de azért hátba vágnám a Gearbest-et most.

Hópehely alakú, színes

Ez a csoda nem egészen 1100 forintot ér. Illetve nem biztos, hogy annyit ér, de annyiért árulják. Egy vékony zacskóban volt, leragasztva, és ahogyan kivettem belőle, rájöttem, hogy össze van gubancolva, mint a szar. Nekiálltam, hogy szétbontogassam, és ahogyan egyre idegesebben próbáltam a hetvenágú csillagokat egymásból kiakasztani, egyszer csak koppant valami a földön. Gyorsan felszedtem a csillagot, senki sem látta, visszatettem a helyére. szerencsére nem véglegesen esnek le, csak rá vannak szorítva a LED-ekre.

Bedugtam a konnektorba, aztán elkezdte nyomatni szerintem egyetlen programját, ami nagyjából az, mint a képen, csak nem ilyen gyors. Ha valakinek bejön a kevésbé meghitt, inkább villogós, színes fény a karácsonyfán, akkor 1100 forint igazából nem egy borzasztó összeg érte. A minőség nyilván pont olyan király, mint amennyire gondoljuk. 4 méter hosszú, ezen 28 ilyen villogó csillag van.

Itt megvásárolható (ja, nem) >>

Szép, sárgás fényű

Utólag jöttem rá, hogy ez pontosan ugyanaz, ami egész gyerekkoromban a fánkon figyelt. Nekem ez sokkal szimpatikusabb, mert kellemes, nyugodt, meghitt fényt ad. 12 különböző program kapcsolható be a kis zöld dobozkáról, amik között van gyors és lassú villogós, átmenetes, folyamatos, meg minden.

Ez jóval hosszabb; a 10 méterére 100 darab LED jutott. A madzagja is jóval erősebbnek tűnik, és egy az egyben sokkal korrektebb termék. Majdnem leírtam, hogy ez az árán is meglátszik, aztán eszembe jutott, hogy nem volt meg 1800 forint. Ha a kettő közül ajánlanom kellene bármelyiket is, tutira ezt ajánlanám. De ma nem teszek ilyesmit. Nézzétek meg a képeimet, ha már elkészítettem őket a semmiért, aztán folytatom.

Ezt itt nem tudjátok megvásárolni >>

Megrendeltem ezeket a retkeket, hogy örüljetek, azt mire ideérnek, már mindkettő out of stock. Ha a Gearbest egy régi, rossz cipő lenne, most berúgnék és jól lehánynám. Ez a mondat talán indulhatna a világ legértelmetlenebb mondata versenyen.

Ne vesszen teljes kárba az iromány, közlök itt néhány ígéretes darabot, illetve egy linket a többi fényfüzérhez.

Itt megvásárolható >>

Itt megvásárolható >>

Itt van az összes többi >>