Kapacitív toll teszt – unalmas órák remek eszköze

Telefont a tolltartó mögé, tollat a kézbe és adj neki!

Középiskolában (általában) nem megengedett eszköz órán a mobiltelefon, de úgyis bepróbálkozik vele időnként mindenki. Egy óriási okostelefont ki tud feltűnésmentesen bökdösni ujjal? Hátsó padosok és takarásban lévők biztosan, a többiek aligha. Erre van ez a kis toll a kapacitív végével.

Képek

Persze ez személyes tapasztalat és nem csak erre jó. Félreírásokat könnyű vele elkerülni, mert sokkal kisebb az érintési felülete, mint az ujjunknak, ezért könnyen vele kezelni a telefont, vagy épp a tabletet. Nagyon kellemes használni és ha hirtelen írni kéne, mert diktál valaki, akkor természetesen normál írásra is alkalmas.

Nem egy nagy szám ez a toll, elég kínai, de legalább normálisabb minőségű, mint a reklámtollak. Tekerni kell, hogy kijöjjön a hegye és ha továbbtekerjük, akkor lehet benne betétet is cserélni. Azt nem tudom, hogy lehet-e itthon ilyen betétet kapni, de biztos.

Aki rendszeresen netezik órán, vagy hasonló, annak szerintem nagyon jól jön egy ilyen. Olcsó, használható, minősége megfelelő, ÉRDEMES MEGVENNI!

Itt megvásárolható egy csomó kapacitív toll.

Meg itt is.