Gocomma kábelrendező táska – Tökéletesség, rendszerezve

Go comma kábelrendező

A mai tesztet nagyjából meg sem kellene ejteni, mert annyira egyértelműen mindenkinek szüksége van egy Gocomma kábelrendező táskára, hogy alanyi jogon kéne osztogatni a születéskor, ráadásul az 1.183 forintos akciós ár is azt ordítja, hogy Meg.Kell.Venni.

A Gocomma kábelrendező

Az otthoni kábelrendezés ingoványos talaj, mindenki másképp csinálja és mindenkinek van otthon egy fiókja egy régi “kisnokia” töltővel, meg a gyűlöletes mini USB kábellel. Esetleg hánykolódik ott még megunt füles és a 642-ik micro USB kábel is, amit a kölök cipőjéhez adtak 2 éve. Utálatos az egész, de hála istennek, megleltem a bölcsek kövét, és Mózesként elhozom elibétek, hogy vegyétek és használjátok, mert a csodálatos Kínai Népköztársaságban erre is gondoltak.

A postai levélküldemény képében betoppanó szütyő kapott egy nájlonzacskót, aztán ennyi. Kihámozva egy meglepően könnyű és puha gyöngyvászon anyagú táskát kapunk decens feketében, de ha te a színekre vágysz, elérhető még babakék, szürke, illetve narancssárga kivitelben is. A belsejére azt mondanám, hogy technozöld, egész jól mutat a feketével, design tekintetében rendben vagyunk.

A tárolásra kapunk 6 darab, kisméretű hálós zsebecskét, illetve egy nagyobb, cipzáras 8×15 cm-es fakkot, amibe igen ügyesen egy SD kártya tartó zsebecskét is raktak. A kábeleket 6 db masszív, 2 cm-es gatyagumi várja, illetve van egy hárombeállásos, dupla soros rész a hosszabb drótoknak.

Az általános minőségérzet kitűnő, a hálós résztől féltem kicsit, de iszonyatosan masszív, halászhálónak is elmenne. A gumírozásról is nagyjából ódákat tudok zengeni, jó vastagok, rendesen le vannak varrva, érződik rajtuk valami zsíros időtlenség. Eleinte kicsit furcsa volt a puha, bár vízálló külső réteg, de a változatos alakú biszbaszokat így lehet a legjobban tárolni.

Összegzés

Ha rám hallgattok, rögtön kettőt is vesztek, egyet a régi vackoknak, egyet pedig a mostaniaknak, esetleg egyet a drónokhoz, meg lehet, hogy a gyerkőcnek is kéne egy, de a párod tuti örülne egynek. Ha pedig már mindenki megvette a sajátját, a kommentek közé tegyetek fel fotókat, kinek milyen a kábelrendezése. A megváltó ráadásul csak 1.183 Ft-ot emészt fel a vagyonunkból, amibe nem fogunk belerokkanni.

ÁTTEKINTÉS
Ár-érték arány