Doogee F7 előrendelői akció – Combos masina jó áron

Igen komoly ajánlattal állt elő a Doogee. A most előrendelhető, új, Doogee F7-es modell ugyanis Helio X20-as chipsettel érkezik, de 200 dollár alatt kapható, nem beszélve a cashback játékukról, melynek keretében akár további 50 dollárt is visszautalnak csak úgy a termék árából.

A specifikációra igen meggyőző készülék olyan akcióban vesz részt, mely lehetővé teszi, hogy akár 140 dolcsiért hozzájusson a szerencsés. Az előrendelők megforgathatnak egy szerencsekereket, ami rossz esetben megköszöni az előrendelést, jó esetben pedig jogosulttá tesz 10, 30, vagy akár 50 dolcsi refundjára.

Ahogyan az látszik is, a Doogee nem szarral gurigázik: ha alapáron számolunk, akkor nettó 55.000 forintért kapunk egy új okostelefont a legújabb tízmagos MTK processzorral, 3GB RAM-mal, fázisdetekoros autofókusszal rendelkező kamerával, Type-C USB csatlakozóval, ujjlenyomatolvasóval, 3400 mAh-s akksiva, és dual ID rendszerrel. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy az egyes alkalmazásokba 2 külön fiókkal is bejelentkezhessünk egyszerre. Ha valakinek valami különös okból fontos, hogy például a Facebook-ot 2 fiókkal tudja napi szinten használni mobil eszközről is, akkor a Doogee F7 az ő ketyeréje.

Azon felül, hogy hardveresen van mivel villognia, nem is egy csúnya telefon. Sőt, nekem ez fehérben tetszik jobban. Ha a renderképek nem csalnak nagyot (márpedig a Doogee ilyen téren nem szokta átvágni a vásárlóit), akkor egészen pofás darab lesz ez a boldogság.

A kijelzője a szokásos: 5.5″ FHD, erről semmi komolyabb információm nincs, arról viszont igen, hogy a terpeszkedősebb felhasználók nehézségekbe ütközhetnek tárhelyügyileg. Nagy piros betűkkel tájékoztatják az érdeklődőket ugyanis a specifikációban, hogy nincs lehetőség memóriakártyás bővítésre, fix 32GB-nyi hely van csak, ezen felül pedig maradnak a felhőszolgáltatások azoknak, akik ezt megengedi a mobilinternete.

Ettől függetlenül megérdemel egy pillantást a kütyü, ugyanis ritka jó fogásnak tűnik, ha beváltja az ígéreteket.

Itt megvásárolható >>