Cubot Max 30 dolláros előrendelői akció

A Cubot Max 6 collos átmérőjű képernyővel rendelkező újdonság nem egy egyszerű eset. Ez a képernyőméret számomra már extrém. Elárulom, hogy lesz róla teszt, de azt még nem tudom, hogyan fogom zsebben hordani. Az előrendelői időszak alatt 30 dolláros kedvezmény érvényesíthető a lenti kupon kóddal. Nettó 35.000 forintért egy nagyon ígéretes hardverrel szerelt készüléket fogok kapni!

Bár a 6 inch átmérőjű, 2.5D technológiás kijelző ugyan csak HD (1280*720px) felbontással büszkélkedhet, a kevésbé hardcore júzerek ezt észre sem fogják venni igazán. Legalábbis szerintem ez a felbontásfétis csak egy éppen aktuális hülyeség, egészen addig, amíg valaki nem VR szempontból nézi a dolgot. Úgy már mindjárt más.

MediaTek MT6753A processzorral szerelték, amely egy takarékosabb, nyolc magos, 1.3GHz-es darab. A rendszer természetesen Android 6.0, amely 32GB-nyi tárhelyen terpeszkedik a felhasználóval egyetemben. Hogy minden a helyén legyen, nem maradt el a 3GB RAM sem, ahogyan egy jó kis 4100-as akksi sem, és akárhogyan is nézzük, a 120 dolcsis árért cserébe ezek elég korrekt számok.

Az előlapi kamera 5, míg a hátlapi 13 megapixeles, ezek minősége tökéletes zsákbamacska, ahogyan az lenni szokott. A 4G viszont szerencsére nem, mivel van B20, így minden itthoni hálózaton pörögni fog a mobilnet. Természetesen dual SIM készülék, méghozzá 2 micro SIM-et fogad, és remek hír, hogy a maximum 128 gigás memóriakártya külön foglalatot kapott.Bluetooth 4.0 és 5G wifi szintén van, úgyhogy nem lesz ez olyan rossz gép, ha csak a hardvert nézzük.

Természetesen sok múlik a szoftveren is,d e azt majd meglátjuk, ha eljön a teszt ideje!

Innen vettem >>

Kupon kód: Cubotmax27