Cubot akció és nyereményjáték – Nyerj telefonokat és okoskarkötőt!

A TomTop webáruház a promóciós leárazások mellett nyereményjátékot is hirdetett több Cubot termékre. 3 okostelefont és 3 okoskarkötőt lehet nyerni ezúttal, bár szokás szerint ők is elég kínai feltételeket szabtak a dolognak.

A fenti képen látható okoskarkötő a nyereményjáték mellett 9.99 dolcsiért vihető egy villámakció keretében, amíg a limitált, 20 darabos készlet tart. Utána szintén limitált, 200 darabos készlet lesz elérhető 13.99 dolcsis áron, ami még mindig csak 4000 forint.

Képességei nagyjából a szokásosak: képes hívásokról, és egyéb értesítésekről rezgéssel és világítással jelzést adni, rezgéssel ébreszteni, távolságot, lépést, és kalóriát számolni, alvást monitorozni, és IP65-ös védelmének köszönhetően nyugodtan viselhető napi szinten, a kézmosás egészen biztosan nem árt neki, de megkockáztatom, hogy rövid zuhanyzást is kibír. A 80mAh-s akksi egyáltalán nem kicsi egy ilyen készülékben, de valahogy elfelejtették reklámozni, hogy ez milyen készenléti időre elég. Sajnos iOS-szel a használhatósága jelenleg eléggé korlátozott.

Itt megvásárolható.

Itt van aztán szintén a Cubot-tól egy Rainbow fantázianevű okostelefon is. Én ugyan nem merném elmondani az ismerőseim között senkinek, hogy Szivárvány a fedőneve a készülékemnek, nehogy félreértésekre adjak okot, de 60 dollárért nem olyan rossz készülék ez. 6.0-s Android, 5.0″-os, HD felbontású, IPS paneles kijelző, quad core, 1.3GHz-es processzor, sajnos csak 1GB RAM, de 16GB ROM. Az akksi sem túl nagy a maga 2200mAh-jával, bár ez nem meglepő ebben az árszegmensben. 5 és 13 megapixeles kameráiról semmi bővebbet nem tudni, de legalább a felbontásuk egyezik a magasabb kategóriás gépekével.

2 micro SIM kártyát fogad be legfeljebb 3G kapcsolatra, és lehet bele memóriakártyát is tenni, de azt nem tudni, hogy egyszerre a 3 is megy-e, vagy itt is dönteni kell, hogy 2 SIM, vagy 1 SIM, plusz micro SD kártya. Összességében nettó 17.000 forintért, importköltségekkel pedig bruttó 24-25 ezresért nem rossz ajánlat.

Itt megvásárolható.

Ha valakinek ez mégsem tetszene, akkor itt van a jóval combosabb Cubot Dinosaur, ami valószínűleg a hatalmas, 4150 mAh-s akksija miatt kapta ezt az elnevezést. Sajnos ebbe is csak négy magos processzor jutott a 6.0-s Android mellé, viszont a 3GB RAM egészen biztosan érezteti hatását. Személyes véleményem, hogy inkább több RAM legyen gyengébb proci mellé, mint kevés RAM bitang procival.

5.5″-es, HD felbontású, IPs paneles kijelzőt kell meghajtania a hardvernek, melyhez egy Mali-T720 GPU-t kapunk, szóval nagy baj nem lehet. SIM és memóriakártya tekintetében pontosan ugyanannyi infó van, viszont itt már 4G kapcsolat is van, méghozzá Band20-szal, azaz senkinek sem kell majd aggódnia a mobilnete miatt.

A készülék természetesen tud magyarul, és még Hotknotot is kapott. A GPS chip sajnos csak A-GPS tudásig jutott, nem lát fejlettebb rendszereket, mint például a GLONASS. Mindezeket figyelembe véve 106 dolcsiért, azaz nettó 30.000 forintért, behozva mindennel pedig bruttó kb. 40.000 forintért nem kiemelkedő, de megfontolandó ajánlat.

Itt megvásárolható.

Ha pedig valaki a világon semmi pénzt nem akar költeni ezekre a kütyükre, akkor ajánlom figyelmébe az alábbi nyereményjátékot!