Bemutatták a Xiaomi Amazfit Cor 2 okoskarkötőjét

Amazfit Cor 2

A Xiaomi által támogatott Huami kidobta legújabb termékét, az Amazfit Cor 2 okoskarkötőt. A Cor 2 hasonlít elődjéhez, de a leglényegesebb fejlesztések az akkumulátor hosszabb időtartama, ami egy töltéssel 20 napnyi használatot ígér és az NFC, ami első sorban készpénz nélküli fizetésre használható. Természetesen megtartották a jól bevált funkciókat, többek között a pulzusmérőt, a lépésszámlálót, a megtett távolság mérésére szolgáló progit és az alvásmonitorozást.

Az Cor 2 jelenleg még csak Kínában, kizárólag fekete színben érhető el. 1,23 colos, hajlított IPS LCD kijelzővel rendelkezik, ami a Mi Band 3-hoz hasonlóan képes telefonunk értesítéseinek megjelenítésére. A termék 50 méterig vízálló, szíja gumiból készült. Számos edzési mód van beépítve, mint például kültéri és- beltéri futás, kerékpározás vagy gyaloglás. Ezek segítségével bármikor megtekinthetjük az eltelt időt, a pulzusszámot vagy akár a megtett távolságot is.

Az Amazfit Cor 2 NFC chipet is kapott, bár ennek előnyeit mi nem tudjuk 100 százalékosan kiélvezni, elsősorban Kínában használható fizetésre. Várjuk, hogy itthon is elérhető legyen, hogy összehasonlíthassuk a már letesztelt Amazfit Corral.