Baseus kijelző tisztító tesztje – Végképp letörölni

Már egy ideje nem tudok röhögni az ősi dakota bölcsességen, hogy a kínaiak mindenre is gondolnak, mert már nem vicces. Tényleg mindenre is gondolnak, például a telefonod ujjlenyomatos, baktériumáztatta kijelzőjének fertőtlenítő tisztítására is van egy termék, 2.500 Ft-ért a Baseus kínálatából.

A Baseus kijelző tisztító csomagolása

Én tényleg nem értem, hogy hol éri meg nekik 2.500 forintért egy ilyen eszközt kitalálni, lefejleszteni és jól megcsinálni. Mert nagyon jól meg van csinálva.

Már a Baseus kijelző tisztító doboza is egy teljesen szalonképes, sőt, komoly cucc benyomását kelti, a Baseus mindig olyan guszta csomagolást designol, hogy egy Apple Store polcára kívánkozik az egész.

A pakettet kinyitva egymás mellett fekszik a tulajdonképpeni eszköz és 10 ml extra folyadék, ha esetleg kifogyna a jelenlegi adag, vagyis a doboz tartalma 20 ml “szentelt víz”, amivel a baktériumokat leirthatjuk féltve szeretett műszaki eszközeinkről.

A Baseus kijelző használata

Az elképzelés végtelenül egyszerű, mert miért is kéne a kijelző tisztító folyadékot és a törlőkendőt is magaddal cígölni, ha egyszer egy ilyen pazar egységbe is összerántható az egész.

Az alap tulajdonképpen egy hordozható parfümszóró, aminek a külső részére egy szuperpuha és nedvszívó anyagot ragasztottak, az egészet pedig belerakták egy kis műanyag hengerbe, és ennyi. Az oldalán lévő törlőkendő természetesen mosható. A valamilyen spéci, antibakteriális összetevőt is tartalmazó folyadékot a spray 0,04 ml-es adagokban porítja, ami 250 pumpálásra elég, plusz az extra adag folyadék még egyszer ennyire.

Ha pedig kifogyna a készletünk, semmi probléma, csak utántöltöd a neked tetsző anyaggal és boldogan takaríthatod az eléd kerülő kijelzők, monitorok és szemüvegek garmadáját, amit egyébként nagyon ajánlok mindenkinek.

A telefonod azért egy elég masszív gyűjtőhelye a legkülönbözőbb szennyeződéseknek, egész konkrétan a Mashable különböző tanulmányokat átnézve arra jutott, hogy a telefonod retkesebb, mint a WC deszkád. Mondjuk az nem olyan nehéz, a billentyűzeted, az egered és még a cipőd talpa is fertőzöttebb, mint a deszka, a telefonod viszont ezeken mind túltesz.

Összesítés

Gyerekként vidéken földet ettem és esővizet ittam, mégis élek. Ugyanakkor 34 évesen a városban már inkább óvatosan kezelem a saját egészségemet, mindemellett nem is volt egy univerzumnyi baktérium otthona a távbeszélőm, amit időről időre az arcomhoz tartok.

A Baseus most egy piti összegért kínál egy tökéletesen hordozható fertőtlenítő csomagot, mindezt úgy, hogy a környezetet sem terheled a nedves törlőkendőkkel, amik egyébként nem szeretnek lebomlani, sem az elhasznált papírtekercsekkel, amit erre használni sima pazarlás. Így a 2.500 Ft szerintem teljesen rendben van, de aki egy olcsóbb megoldásra áhítozik, az itt keresgéljen.

ÁTTEKINTÉS
Ár-érték arány