Asztali boxzsák teszt – Ütős ajánlat

asztali bokszzsák

A szerkesztőség legújabb sztárja az asztali boxzsák, amivel könnyedén le tudjuk vezetni a feszültséget. Felhúzott a főnököd? Összevesztél az asszonnyal? Vagy csak nem jött meg idejében a fizu, és ezért rossz napod van? Akkor itt a megoldás, lenyomsz rá egy csicskalángost, és máris jobb kedvre derít a 6.900 Ft-os búfelejtő.

Asztali boxzsák: csépelés közben

Mondanám, hogy a doboza valami fantasztikusan érdekes, futurisztikus dizájnt kapott, de nemcsak jellegtelen, hanem sajnos az alakját sem tudtam meghatározni, ugyanis a térgeometria tudományága sem lenne képes körbeírni azt a formát, amilyenre ütötte/rugdosta szét a szállítócég.

Szerencsére a termék épségben átvészelte az utazást, és mivel fő rendeltetése szerint ütni-vágni kell, ezért nem csoda, hogy bírta a gyűrődést. A műbőr testen kívül a felfújáshoz kapunk egy pumpát és egy támaszt, ami leginkább a rugós focihoz hasonlít, csak itt egy hatalmas fekete tappancsban végződik. Erre kell felfűznünk az asztali boxzsákot, amit egyetlen, igen fontos dologra használtunk: izomból bele kell ütni, hogy enyhüljön a bennünk felhalmozódó feszültség.

Valljuk be, a teszt nem volt túl bonyolult, ütöttük-vágtuk, ahol lehetett. Egy hét után sincs rajta külsérelmi nyom, pedig csali gyanánt kitettük az iroda előterébe, hogy aki arra jár, az lenyomhasson rá egy saller. Meglepő módon valahogy mindenki ingert érzett arra, hogy bemosson neki egyet, aminek remekül ellenállt a készülék.

A tappancs is jól tart, a lényeg az, hogy viszonylag egyenes felületre cuppantsuk fel, illetve hogy naponta egyszer szedjük le, majd újra tegyük vissza a helyére, mert nagyjából ennyi idő alatt enged el alatta a vákuum. Próbáltuk “képzetlenségünknek” megfelelően variálni az ütéstechnikákat – sima egyenes, pofon, horog – és mindegyiket jól tűri, viszont a rugó elég gyorsan kitéríti az asztali boxzsák felső részét, és ilyenkor visszatámad. Arra vigyázzunk, hogy ha teljes erőből nyakon vágjuk, ugyanilyen erővel tér vissza, szóval tud meglepetéseket okozni, mint a Honda CRX a piros lámpánál. 

Akkor néz ki jól az egész tevékenység, ha jól elkapjuk az ütemet, ilyenkor bokszolókat imitáló stílusban tolhatjuk az ütéseket. Mi nagyon jól szórakoztunk vele, különböző, általunk nem kedvelt személyek képét is rátehetjük, ha fel akarjuk dobni a partit. Tényleg levezeti a feszültséget, szóval tökéletesen megfelel annak, amire kitalálták. Sőt az ügyesebbek oldalt és fejjel lefelé is felfogathatják, ilyenkor a “Rocky-féle” pergetett ütést is gyakorolhatjuk rajta.

Összegzés

Valójában egyetlenegy negatívumot sem tudok mondani az asztali boxzsák kapcsán, pont úgy működik, ahogy azt előre képzeltem. Mi minden nap végigpofoztuk, már csak becsületből is, de tényleg betölti a feladatát, vagyis enyhíti a stresszt.

Az ára egy picit lehetne olcsóbb, de szerintem a 6.900 forint sem vészes, ez még bőven vám- és áfahatár alatt mozog, vagyis többletköltségekre sem kell számítanunk. A többi fitnesz eszközt pedig itt nézhetitek meg.

Vedd meg még olcsóbban! Keress kupont a Kupongyűjteményben!

ÁTTEKINTÉS
Ár-érték arány