Aliexpress kütyü válogatás: Vicces cuccok fillérekért Vol 11.

Ugreen BT

Újabb agymenés Aliexpressen: permetező drón hobbi kertészeknek, Ugreen BT modul, ami vezetékes fülesből vezetéknékülit csinál, de a retard műhelyből kiszabadult legbetegebb cucc a Stracraftból ismert, Pilon alakú telefontöltő. Ja, mégsem, inkább Vasember viselhető ARC reaktora.

Ugreen BT adapter vezetékes fülhallgatókhoz

Kezdjük a mai válogatás leghasznosabb – na jó, az egyetlen hasznos – tárgyával, a BT adapterrel, amit vezetékes fülesekhez csatlakoztathattok, így vihetitek át a muzikot vájárlesz. A BT 5.0 szabvánnyal operáló kütyü természetesen aptX veszteségmentes tömörítéssel operál, így a hangminőségből sem kell lejjebb adnotok.

Egy feltöltéssel 4-5 órán keresztül marad üzemképes, így egyből át is adhatjátok az ennél rövidebb ideig zenebonáló TWS füleseket az FKFV munkatársainak. Egy csíptető figyel az oldalán, amivel felfogathatjátok a ruházatotokra, így sport közben sem fog lifegni vagy a bimbiteket dörzsölni. Az ára elég borsos, 5.600 Ft-ot kérnek érte, de cserébe jó minőségben élvezhetitek kedvenc track listeteket.

Permetező drón

Kinőttétek a kiskertet, nem fér el a saláta? Kedvencetek a paradicsomleves, de nincs meg hozzá a megfelelő mennyiségű alapanyag? Vagy kifogytatok a szőlőből és az éjjel-nappaliban nagyon drága? Akkor itt az ideje magatoknak megtermelni, de 2019-ben a traktor már nem menő – bár Aliexpressen az is van, ha valaki inkább arra esküszik -, helyette a verandáról nézhetitek, ahogy drónotok magától tevékenykedik.

Az automata repülésre képes, DJI alapokra építkező oktokoptert teljes mértékben automatizálni lehet, magától lerepüli az előre beállított útvonalat, eközben kitol magából tíz kilogramm permetlevet, a lisztharmat tuti sikítva adja meg magát. Kicsit több, mint egy milláért már a tietek is lehet, de ilyen részletkérdésekkel ne is foglalkozzatok.

Starcraft II Protoss Pilon töltő

Az egyik legbetegebb cucc, amit valaha láttam Aliexpressen, a Starcraftból ismert Protoss faj Pilon épülete, ami itt is energiát ad, csak nem a harcjárműveknek és az épületeknek, hanem az USB-s eszközeinknek.

Két portján keresztül 2,1 A-nyi delejjel tud szolgálni, miközben sejtelmesen világít, szerintem még Zerg támadás ellen is véd, arról nem is beszélve, hogy kellemes hangulatot varázsol a szobába. Minden Protoss szimpatizánsnak meg kell vennie 10.000 Ft-ért, hiszen tudjátok, „Mindent a birodalomért”.

Vasember ARC reaktora

Átkalauzolom a kedves olvasót a Blizzard világából a Marvel univerzumba, ahol Vasember kalandjait élhetitek újra a ruhára szerelhető ARC reaktor segítségével. Most nyilván felmerül bennetek a kérdés, hogy mi értelme a testünkre rögzíteni egy páncélban megbújó, világító energiaforrást?

Röviden: semmi, de nagyon vicces, de nektek rajongóknak kötelező, főleg ha valamelyik cosplay rendezvényen, például a Comic Conon akartok szerepelni. Egy újdonsült Tony Starknak pedig meg sem kottyan az érte leszurkolandó 31.000 Ft.