Akciós a Redmi 7 okostelefon – Az ésszerű választás

Ízlelgessük kicsit: Redmi 7 okostelefon. Ugyanis egyre több, a Xiaomi szót mellőző telefonnal fogtok találkozni. Kezdődött a Redmi Note 7-tel, és most folytatódik az új modellel. Olyan ez, mint a Huawei és a Honor, utóbbi szinte mindenben azt tudja, mint az anyacég terméke, de sokkal jobb ár-érték arányú eszközöket tesznek le az asztalra. Nos, ha ebbe a képletbe a Huaweit kicserélem a Xiaomival, akkor valami nagyon nagy dologra kell felkészülni.

Redmi 7 oskostelefon

Immáron nem Xiaomi Redmi néven fogjátok látni a Redmi sorozat készülékeit a webshopokban, az új csapásirány szerint külön brandként fogják népszerűsíteni. Nem összekeverendő a Redmi Note 7 és a Redmi 7, ugyanis az utóbbi kisebb kijelzőt kapott, bár nem sokkal. A Snapdragon 632 hasít, totál elég lesz az átlagember átlagfeladataihoz.

Két verziót fogok mutatni, a 3/32-es és a 4/64-es változatot. Én személy szerint a picit drágább, de időtállóbb, több RAM-mal szerelt variánst ajánlom. Ezt a 64GVRedmi7 kuponkóddal tudjátok megvásárolni picivel 50.000 Ft alatt, a gyengébbiket pedig a 32GVRedmi7 kóddal 44.000 Ft-ért. Eddig is nagyon jó dealeket találtam a kínai webshopokban, de az utóbbi időben annyit erősödött a forint, hogy még szignifikánsabb a különbség a kinti boltok javára.

A kijelző 6,26 colos, számomra ez ideális méret, ráadásul a felbontása HD+, ezért egyre inkább azt gondolom, hogy egy újabb ár-érték arány kategóriában díjnyertes készülékkel van dolgunk. Hátulra 12+2 Mp-es, duplakamerás egységet rakott a Xiaomi, a képalkotást pedig AI rendszer segíti. A másik dolog, ami nagyon tetszik, az a dedikált micro SD kártyahely, így akár az olcsóbb, 32 GB-os modell is tökéletesen elég lehet.

Két SIM-kártya esetén sem kell lemondani a tárhelybővítésről.

Ezzel a hardveregyüttessel és a 4.000 mAh-s akkumulátorral azt hiszem a kétnapos üzemidő simán hozható lesz. Az ilyen olcsó telefonok általában a rendszerverziónál szoktak elbukni, de a Redmi 7 okostelefon nem ebbe a csoportba tartozik. Az Android 9 a MIUI felülettel hasít, úgyhogy azt gondolom ez egy kiváló vétel, érdemes rá lecsapni.

Az árakat úgy váltottam át, hogy abban már az EU Priority Line szállítási mód is benne van, ezzel jó esély van az áfamentességre. Arra érdemes odafigyelni, hogy a 64 GB-os verziót egyelőre csak előrendelni lehet, a 32 GB-os viszont készleten van. Ha esetleg a Redmi Note 7 érdekel, mert szereted a nagyobb kijelzőt, akkor itt tudod megvásárolni.