Akciós a Chuwi Hi9 Pro – 40.000 Ft alatt vihető haza

Akciós a Chuwi Hi9 Pro, most 40.000 Ft alatt vásárolható meg EU Priority Line szállítási móddal, azaz ehhez már semmilyen extra költség nem adódik. A Chuwi ismert márka hazánkban is, ez nem véletlen, hiszen kiváló árával és magas minőségével vívta ki az elismerést. A Chuwi Hi9 jelenleg is szerepel a TOP termékek válogatásunkban, pedig drágábban kapható és gyengébb a hardvere is, úgyhogy ez most egy igazán jó vétel. Érdemes sietni, folyamatosan apad a készlet, hiszen ez egy limitált akció.

 

Akciós a Chuwi Hi9 Pro

A Chuwi Hi9 nálunk is járt, a tesztet ide kattintva olvashatjátok el. Remek véleménnyel voltunk róla, azóta is ajánlott vételként szerepel nálunk, ebből is látszik, hogy mennyire kihagyhatatlan vétel a Hi9 Pro a maga 39.600 Ft-os árával, hiszen a gyengébb modell 45.000 Ft-ba kerül.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7WcI6QwrsMc[/embedyt]

 

A Chuwi Hi9 Pro a CWI548 kódnevet kapta, így is rá tudtok keresni a neten. MT6797 SoC a lelke, azaz a jól ismert Helio X20, mely oly sokszor bizonyított már a kínai tabletekben. A legutóbbi, ezzel a processzorral szerelt gép, az Alldocube X1 volt, amit szintén imádtunk a remek ár-érték aránya miatt.

Az Android 8.0 sokáig friss rendszer marad még, reméljük, hogy frissíteni is fogják. A 8,4 colos kijelző felbontása 2560×1600 pixel, ami ideális választás, hiszen remek megjelenítést biztosít, a panel minősége is kiváló ebben az árkategóriában. A 3 GB RAM manapság már nem kirívóan magas, de még mindig elég a hétköznapi felhasználóknak, aki pedig hardcore user, az durván három-négyszer ennyiért fog tabletet keresni magának.

32 GB ROM áll rendelkezésünkre, ide menthetjük az adatainkat, ezen található a rendszer is, de ne aggódjunk, mert további 128 GB-tal növelhetjük a méretét egy micro SD memóriakártya segítségével. Elöl és hátul is található egy-egy kamera, ezért videótelefonálni és fotózni is tudunk a Chuwi Hi9 Proval.

802.11 a/b/g/n/ac WiFi segítségével barangolhatunk a neten, ha pedig elutazunk valahova, akkor a SIM-kártyánkat – támogatja a B20 frekvenciasávot – is használhatjuk. Az adatkommunikációt a 4.1-es Bluetooth és a GPS segíti, ezért akár navigációra is használható a Chuwi Hi9 Pro.

Type-C kábellel tudjuk tölteni az 5.000 mAh-s akkumulátort, a töltőfej 5 V 2 A-t ad le. Az EU Priority Line szállítási móddal megvásárolható Chuwi Hi9 Pro alkalmi vétel, a 39.600 Ft-os árával. A cikk írása közben elvittek belőle 20 db-ot, úgyhogy érdemes sietni, 1-2 napon belül el fog fogyni a teljes készlet.