A Tronsmart is tolja a Black Friday akciókat

Tronsmart

A Tronsmart a hengeralakú, T6 Bluetooth hangszóróival robbant be a köztudatba, ami gyakorlatilag megegyezik az Enusic Soundcap néven futó termékkel. A kínálatuk azonban jelentősen kibővült, gyakorlatilag mindenféle hangkeltő eszközt gyártanak, sőt számtalan egyéb eszközt is, mint például a power bankok. Az árazásuk pedig kifejezetten mérsékelt, ráadásul ezekre is működnek a Geekbuying Black Friday kuponjai, amit a cikk végén találtok.

Bluetooth hangszórók

Kezdjük az Enusic Soundcappal azonos Tronsmart Element T6-tal, ami tavaly volt hatalmas sláger, de még mindig kiváló ár-érték aránnyal rendelkező termék, amelynek a tesztjét itt olvashatjátok. Még mindig érdemes behúzni belőle egyet. Viszont most nem erre koncentrálunk, hanem a többi olyan termékükre, amit remek áron kínálnak.

A Tronsmart Element Mega a Blitzwolf és a Zealot hangszórók pályáján játszik, ez is kitol 40 W-ot magából, ami bőven elég teljesítmény, főleg akkor, ha a BW-AS2-re gondolok, ami brutálisan szól, pedig csak 30 watt.  A hangszórópanel gesztusvezérléssel működik, ilyet próbáltam már Xiaomi lámpánál és kifejezetten jól működött. Ráadásul NFC képes, és mivel egyre többen használunk ilyen telefonokat, így nem baj, ha a hangszórónk is kezeli. 12.800 Ft-ért nem tűnik rossz darabnak, ráadásul némi extra felárért német raktárból is elérhetjük.

A Tronsmart Element Baze IPX56 képes, vagyis folyadékoknak is ellenálló hangkeltő, vagyis inkább kültérre tervezték, de akinek van egy kis fantáziája, az számtalan felhasználási módot ki tud neki találni. Én jellemzően az ilyen eszközöket a nyári tábortüz mellett szoktam használni, hogy sütögetés közben is legyen valami muzsika. A legnagyobb királyság viszont az benne, hogy van rajta egy műanyag platni, amivel különböző helyekre felfogathatjuk, mondjuk egy bringa kormányára. A zajongót 8.150 forintot vihetjük haza, míg az alternatívája a Tronsmart Element Groove, ami IPX7-es védelmével még jobban ellenáll mindennek, aminek igyekszünk nem kitenni.

AFF142_GKBBF02 és a AFF142_GKBBF05 kuponokkal az árakat 2, illetve 5 dollárral tovább csökkenthetjük.

 

Tronsmart powerbankek

A Tronsmart cég elég sok különböző powerbanket forgalmaz, amik a modern követelményeknek is megfelelnek. Ilyen értelemben nagyon hasonlítanak a termékeik a Blitzwolf sajátjaira, hiszen nekik is van univerzális töltési szabványuk, amelyet VoltiQ-nak hívnak és a Power3S-ra hasonlít.

A Tronsmart Presto 33W nemcsak a VoltiQ, de Qualcomm QC 3.0 szabványt is ismeri, amivel fél-háromnegyed óra alatta a legtöbb mobil akkuját 50%-ig feltölthetjük. A 10.400 mAh kapacitású telepért 8.400 forintot kell fizetnünk.

A Tronsmart Presto 30W az előbbi modell kistestvére, ám ennek duális USB kimenete van, és természetesen ez is QC szabvány képes. Töltöttségét a Xiaomi eszközökhöz hasonlóan, négylépcsős LED kijelzésen követhetjük nyomon. Ez is 10 Ah-s kapacitással rendelkezik, viszont ingyenes szállítás mellett csak 5.800 forintot kérnek érte, ami egyáltalán nem rossz ár.

A Tronsmart AirAmp pedig kombinálja a power bankok és a vezetéknélküli töltők minden előnyét, hiszen a két USB kimeneten túl a rátett wireles charge képes mobilokat – mint például az Umidigi Z2 Pro – is megtáplálja delejjel, 10 watt erejéig. Ugyanezt a hagyományos kimenetén 3 A-ig és 5 V-ig tudja. A hibrid megoldásért 11.600 forintot kérnek.

AFF142_GKBBF02 és a AFF142_GKBBF05 kuponokkal az árakat 2, illetve 5 dollárral tovább csökkenthetjük.

Tronsmart multiport USB töltők

Emlékeztek még a kiváló Blitzwolf BW-S7-re? Nekem két éve teszi a dolgát az éjjeli szekrényen egy ilyen 5 portos töltő, ennek a hasonmását találtam meg Tronsmart 60W néven. Ugyanakkora teljesítményre képes, ráadásul még olcsóbb is, főleg ha a lenti kupont is használjuk hozzá.

Négy darab hagyományos USB-A-t és egy Type-C csatlakozót rejt a test, így egyszerre akár 5 eszközt is fel tudunk tölteni az 5.800 forintos eszközzel, amely szintén ismeri a VoltiQ gyorstöltési szabványt. Van egy olyan variánsa is, amelyik nem Type-C, hanem QC 3.0 képes USB-A porttal rendelkezik, és némileg többet, 72.00 forintot kell érte kicsengetni.

Nem elég a 60W? Alumínium kohót akarunk üzemeltetni a pincében? Akkor nekünk a Tronsmart U5TF Titan 5 portos töltőre van szükségünk. A laza 90 W-os teljesítmény már az izmosabb laptopok szintjét hozza, csak itt 5 db, QC 3.0 és VoltiQ képes kimeneten tolhatjuk ki az elektronokat eszközeink felé. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Qualcommos kütyüket, a Huawei telefonokat és az Apple termékeket is gyorstölti a 8.700 forintos eszköz. Jelenleg sajnos csak Spanyol raktárból érhető el, így borsos 8.700 forintot kell a szállításért fizetnünk, cserébe EU raktárból, áfa- és vámmentesen, szuper gyorsan érkezik meg hazánkba. A többi Tronsmart eszközt pedig itt nézhetitek át.

AFF142_GKBBF02 és a AFF142_GKBBF05 kuponokkal az árakat 2, illetve 5 dollárral tovább csökkenthetjük.

Black Friday kuponok

A lenti kuponokat bármelyik eszközre használhatjuk, illetve ne feledkezzünk meg az EU Priority Line, illetve a HK EU Priority Line vám- és áfamentes szállítási módokról sem.

Kedvezmény Kuponkód Napi kuponszám
10 $ felett 2 $ kedvezmény AFF142_GKBBF02 200 db
30 $ felett 5 $ kedvezmény AFF142_GKBBF05 100 db
70 $ felett 7 $ kedvezmény AFF142_GKBBF07 100 db
100 $ felett 10 $ kedvezmény AFF142_GKBBF10 100 db
200 $ felett 20 $ kedvezmény AFF142_GKBBF20 50 db
700 $ felett 50 $ kedvezmény AFF142_GKBBF50 50 db